22 Octombrie 2009 a fost ziua in care Microsoft a lansat, oficial, in America, Windows 7.Aceasta probabil este cea mai reusita versiune de Windows.
Pentru Windows 8 se pare ca mai trebuie sa asteptam inca doi ani.

Intr-un an de zile Microsoft a reusit sa vanda, la nivel mondial, 240 de milioane de copii de Windows 7. Odata cu anuntarea aniversarii a unui an de 7, Microsoft a spus ca abia peste aproximativ doi ani de zile Windows 8 va iesi la lumina.
Windows 7 a fost lansat la doi ani si jumatate dupa Vista. Daca Windows 8 va iesi peste doi ani atunci Microsoft si-ar stabili un interval de trei ani intre versiunile sistemelor de operare. Un numar bun dar, probabil, riscant. Pentru ca Windows 8 sa multumeasca va trebui sa fie macar cel putin la fel de bun ca si 7. Si, personal, nu vad ce mi-as putea dori in plus de la un sistem de operare. Poate sa fie mai mic si mai putin consumator de resurse?
Pentru cei care inca nu stiu, Microsoft desfasoara un program numit MSDN AA prin care ofera software si sisteme de operare gratuit pentru studenti. Incercati  AICI sa vedeti daca facultatea dumneavoastra e inscrisa in program. Daca este, atunci puteti primi Windows 7 cu licenta gratuit!



0 comentarii

Trimiteți un comentariu